Entreprenadingenjör sökes

Österling Bygg ABAllmänt, Lediga jobb, Nyheter

Österling Bygg fortsätter att växa - nu söker vi en entreprenadingenjör som tillsammans med engagerade kollegor skall fortsätta att driva och utveckla vårt företag, samt inte minst vara del av ett stort och spännande projekt.

Vi har huvudkontor i Hedemora och bedriver främst projekt i Dalarna samt Mälardalsregionen. Välkommen till en ansvarsfull organisation med hög lojalitet och tydliga värderingar.

Image
Arbetsuppgifter

Rollen som entreprenadingenjör är en ansvarsfull och spännande roll med ansvar för planering och ekonomi av ett byggprojekt. Som entreprenadingenjör samverkar du med arbetschef samt platschef för att ni tillsammans skall genomföra ett så lyckat projekt som möjligt. Du kommer vara med att driva projektet från start till mål. Detta innebär en nyckelroll från tidig planering och kalkyl till produktionsdrift och ekonomisk uppföljning. Rollen inrymmer även kvalitet- och arbetsmiljöarbete samt ansvar för administration inom projektet.

Kompetenser och kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har en byggteknisk ingenjörsutbildning eller en längre erfarenhet i rollen sedan tidigare. Du har god datorvana samt grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik. Tidigare erfarenhet av ekonomi är meriterande då ekonomiska avstämningar och arbete med ekonomistyrning är en stor del av vardagen i projekten.

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen som entreprenadingenjör hos Österling Bygg tror vi att du är en nyfiken och prestigelös person. Du har en vilja att utvecklas samt värdesätter arbetsmiljö och kamratskap högt. Denna roll kräver någon som är strukturerad, ansvarsfull och gillar utmaningar med en ambition av att alltid leverera ett arbete med hög kvalitet. Har du dessutom en positiv och ödmjuk inställning kommer du passa in i gänget. Vi värnar om att jobba vidare med vår företagskultur och Österling-anda.

Vi erbjuder

På Österling Bygg erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög gemenskap och en stark vilja att leverera. Detta är en bidragande faktor till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. På vår arbetsplats kommer du att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vid frågor kontakta Rickard Dahlin, arbetschef på telefon 0225-655 915 eller mail rickard.dahlin@osterling-bygg.se

Ansökan och CV skickas till christine.janson@osterling-bygg.se

Urval sker löpande, dock sista ansökningsdag 2022-06-07
Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!