Österling Bygg söker platschefer inom entreprenad

Österling Bygg ABLediga jobb, Nyheter, Personal

Österling Bygg söker platschefer inom entreprenad som tillsammans med engagerade kollegor skall fortsätta att driva och utveckla vårt företag.

Vi har huvudkontor i Hedemora och bedriver främst projekt i Dalarna samt Mälardalsregionen.
Välkommen till en ansvarsfull organisation med hög lojalitet och tydliga värderingar.

Vi erbjuder
Ett intressant och variationsrikt arbete i ett företag med en platt organisationsstruktur samt korta beslutsvägar. På Österling Bygg erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, god gemenskap och en stark vilja att leverera. Detta är en bidragande orsak till att vi har nöjda och stolta medarbetare. På vår arbetsplats kommer du att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

I rollen som platschef kommer du bland annat:

  • Att ansvara för byggprojektets planering, produktionsstyrning och ekonomi
  • Upprätta samt följa upp produktionstidplaner
  • Aktivt stötta och följa upp lagmedlemmar i deras moment inom projektet
  • Samordna entreprenörer samt egen personal för att driva projektet framåt
  • Som chef och ledare ansvara för ca 7–10 medarbetare

 För att passa i rollen tror vi att du:

  • Har högskole- eller universitetsutbildning inom bygg
  • Har arbetslivserfarenhet från att ansvara för hela byggprojekt eller har erfarenhet i rollen som platschef sedan tidigare
  • Har B-körkort och god datorvana
  • Har utbildning i BAS-U/P och entreprenadjuridik
  • Besitter god planeringsförmåga samt kunskap i ekonomi då ekonomiska avstämningar och arbete med ekonomistyrning är en stor del av vardagen i projekten.

 Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som platschef hos Österling Bygg vill vi att du som söker är en nyfiken och prestigelös person. Du har en vilja att utveckla såväl dig själv såsom andra samt värdesätter arbetsmiljö och kamratskap högt. Du är strukturerad och ansvarsfull och vill alltid leverera ett arbete med hög kvalitet. Vi söker en person med en positiv och ödmjuk inställning som jobbar aktivt med vår företagskultur och Österling-anda.

 Ansökan och CV skickas till christine.janson@osterling-bygg.se

Urval och intervjuer sker löpande. Detta innebär att vi kontaktar de kandidater som bäst matchar kravprofilen i den ordning de sökt. Är du inte en av dem som gått vidare får du återkoppling via mail. Vårt mål är att återkoppla inom 2–3 veckor efter att du har skickat in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!