Arbetschef sökes

Österling Bygg ABNyheter, Peronal

Österling Bygg fortsätter att växa, nu söker vi en Arbetschef som skall driva och utveckla vårt företag. Välkommen till en ansvarsfull organisation med hög lojalitet och tydliga värderingar.

Österling Bygg AB är ett traditionellt byggföretag sedan 1993 och driver sin verksamhet från kontor i Hedemora, Norberg och Sälen. Vi har tre verksamhetsområden, entreprenad, service och egenutvecklade projekt. Geografiskt driver vi projekt i södra Dalarna, Stockholm/ Mälardalen och norra Dalarna, främst Sälen.

Arbetsuppgifter
Rollen som Arbetschef är en ansvarsfull och spännande roll med ansvar för byggprojekts försäljning, planering och genomförande. Huvudsaklig del är säkerställande av att projekten följer bestämda tids-, kvalitets-, intäkts- och kostnadsramar men även daglig kundkontakt och uppbyggande av relationer. Som Arbetschef driver och utvecklar du också ditt eget team för att ni tillsammans skall genomföra ett så lyckat projekt som möjligt. Det innebär ansvar för t.ex. rekrytering, medarbetarsamtal, bemanningsplanering, uppföljning m.m. Du ingår i företagets ledningsgrupp och kommer således vara högst aktiv i vår framtida utveckling.   

Kompetenser och Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har en akademisk utbildning samt mångårig arbetslivserfarenhet från byggbranschen i ledande position. Om ej utbildning finns så ser vi gärna längre erfarenhet i likvärdig roll. Du som söker har god dator- och IT vana samt minst grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik. Tidigare erfarenhet av ekonomi är en merit.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som Arbetschef hos Österling Bygg tror vi att du som söker ska vara en nyfiken och drivande person. En egen vilja att utveckla sig själv såsom andra samt värdesätter arbetsmiljö och kamratskap högt. Du är strukturerad, ansvarsfull, gillar utmaningar och vill alltid leverera ett arbete med hög kvalitét. Vi söker en person med en positiv och ödmjuk inställning som jobbar aktivt med vår företagskultur och Österling-anda.

Vi erbjuder

På Österling Bygg erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, god gemenskap och en stark vilja att leverera. Detta är en bidragande orsak till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. På vår arbetsplats kommer du att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du vara med och skapa framtiden, och kanske göra det på ett nytt sätt?

Eventuella frågor besvaras av VD Niklas Malmfors,
niklas.malmfors@osterling-bygg.se eller 073-339 71 01

Ansökan och CV skickas till Niklas Malmfors, dock senast 2021-02-19.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss försäljare!