Byggservice – Vår snabbast växande avdelning

Vi är ett lokalt företag med yrkesskickliga och stolta snickare som vill göra sitt yttersta för att Du som kund ska känna dig nöjd. Vår kompletta organisation som tar helhetsansvar är också vår styrka och Du kommer att känna dig trygg i våra händer. För nöjda kunder vill vi ha, det är det som givit vårt företag det positiva omdömet. Det är så härligt när kunder ringer upp oss och säger, ”Ni gjorde ett så bra jobb sist så nu vill vi låta er bygga igen”

Vår serviceavdelning har kontor i Hedemora och Norberg och erbjuder professionell, flexibel och effektiv hantering av ditt ärende/projekt.
Inom byggservice utför vi alla slags reparationer och underhållsarbeten åt försäkringsbolag, statliga, kommunala och privata fastighetsägare.
Det kan handla om allt från ett staket som behöver repareras till ett helt nytt hus som ska byggas. Inget projekt är för stort eller smått för oss.

Värdesätter du en helentreprenadslösning med en huvudansvarig kontaktman och möjlighet till uppföljning och kostnadskontroll, så erbjuder vi såklart även det.

Vårat sätt att se på traditionellt byggande med fokus på miljö och kvalitet har gett oss ett stort engagemang och ett modernare sätt att tänka när vi sätter upp ett nytt projekt. Vi kan dessutom stolt berätta att vi planerar att certifiera oss i ISO 14001 och 9001 under 2018.

Välkommen att kontakta vår serviceavdelning eller ring till vår växel på

0225-150 05

Andreas Borg
Arbetschef byggservice
0225-655 908
andreas.borg@osterling-bygg.se
Robert Greberg
Platschef byggservice Hedemora
0225-655 910
robert.greberg@osterling-bygg.se
Andreas Magnusson
Platschef byggservice Norberg
0225-655 911
andreas.magnusson@osterling-bygg.se
Pelle Henriksson
Arbetsledare Hedemora
070-295 41 57
pelle.henriksson@osterling-bygg.se