Välkommna till oss på österling bygg
Med kunden i fokus

Fastighetsförvaltning

Trygga
Erfarna
Lösningsorienterade

Teknisk fastighetsförvaltning & servicetjänster i Sälen

Idéen om fastighetsförvaltningen växte fram efter att vi under många år i egen regi producerat bostäder i fjällvärlden. En utmaning följde när vi som entreprenadbolag med projekt spridda över Mellansverige enkelt skulle finnas till hands när våra kunder behövde hjälp efter överlämnandet av bostäderna. En av tankarna med det var att alla kunde ha oss som part även när projektet var avslutat.

Nu är vi sedan början av 2022 igång och intresset för de tjänster vi erbjuder blev till och med större än vi hade förväntat oss. Behovet av och nyttan av att anlita oss för ett problemfritt semesterboende eller etablerandet av en komplett fastighetsavdelning är mycket stort. Vårt erbjudande är varierat och kundspecifikt då behoven sällan ser lika ut.

Fastighetsförvaltningen har kontor i Sälen där Österling Bygg erbjuder professionell, flexibel och effektiv hantering av alla typer av ärenden eller projekt såsom löpande tillsyn och underhållsarbeten åt exempelvis hotell, skidanläggningar och bostadsrättsföreningar. Samordning av renoveringsprojekt, entreprenadslösningar med en huvudansvarig kontaktman med uppföljning och kostnadskontroll. Skapa och hålla underhållsplaner levande i 50-årscykler. Vi erbjuder även jour på rörmokeritjänster.

Jonatan Jakobsson

Jonatan Jakobsson

Platschef fastighetsförvaltning Sälen 0225-655 918