Österling Bygg söker teknisk fastighetsförvaltare

Österling Bygg ABAllmänt, Lediga jobb, Nyheter

Vi söker engagerade och ansvarsfulla medarbetare till vår fastighetsförvaltning i Sälenfjällen.

På Österling Bygg AB blir du en värdefull del av vår gemenskap som präglas av hög trivsel och trygghet. Vi månar om både våra kunder och medarbetare samt som anställd hos oss får du intressanta arbetsuppgifter och en stabil arbetsgivare.

Vi har många intressanta projekt just nu, stora som små. Vår fastighetsförvaltning expanderar stadigt och uppdragen blir fler. Våra arbetsuppgifter är allt från att tillhandahålla grundläggande tillsyn till att etablera och hantera kompletta fastighetsavdelningar för företag. Vår fastighetsförvaltning samarbetar nära med vår byggserviceavdelning i Sälen, varför yrkesbevis för snickare ses som meriterande, men är inte ett krav.

Österling Bygg AB är ett traditionellt byggföretag sedan 1993 och driver sin verksamhet från kontor i Hedemora, Norberg och Sälen. Vi har fyra verksamhetsområden, entreprenad, byggservice, egenutvecklade projekt och teknisk fastighetsförvaltning. Geografiskt driver vi projekt i södra Dalarna, Stockholm/ Mälardalen och norra Dalarna, främst Sälen.

För ytterligare information eller för att skicka in din ansökan med CV, vänligen kontakta:

Johan Bergström
johan.bergstrom@osterling-bygg.se

Image