Entreprenadingenjör sökes

Österling Bygg AB är ett traditionellt byggföretag sedan 1993 och driver sin verksamhet från kontor i Hedemora, Norberg och Sälen. Vi har tre verksamhetsområden, entreprenad, service och egenutvecklade projekt. Geografiskt driver vi projekt i södra Dalarna, Stockholm/ Mälardalen och norra Dalarna, främst Sälen.

Arbetsuppgifter

Rollen som Entreprenadingenjör är en ansvarsfull och spännande roll med ansvar för planering och ekonomi av ett byggprojekt. Som Entreprenadingenjör samverkar du med Projektchef samt Platschef för att ni tillsammans skall genomföra ett så lyckat projekt som möjligt. Du kommer att driva projektet från start till mål, d.v.s. att du är med i tidig planering och kalkyl såsom drift av produktion och ekonomisk uppföljning. Rollen inrymmer även kvalitet- och arbetsmiljöarbete samt ansvar för administration inom projektet.


Kompetenser och Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har en byggteknisk ingenjörsutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet från byggprojekt. Om ej utbildning finns så ser vi gärna längre erfarenhet i rollen sedan tidigare. Du som söker har god datorvana samt gärna grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik. Tidigare erfarenhet av ekonomi är en merit.

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen som Entreprenadingenjör hos Österling Bygg tror vi att du som söker ska vara en nyfiken och prestigelös person. En egen vilja att utvecklas samt värdesätter arbetsmiljö och kamratskap högt. Du är strukturerad, ansvarsfull, gillar utmaningar och vill alltid leverera ett arbete med hög kvalitét. Vi söker en person med en positiv och ödmjuk inställning som jobbar vidare med vår företagskultur och Österling-anda.

Vi erbjuder

På Österling Bygg erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, god gemenskap och en stark vilja att lyckas. Detta är en bidragande orsak till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. På vår arbetsplats kommer du att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du vara med och skapa framtiden – och kanske göra det på ett nytt sätt?

 

Eventuella frågor besvaras av:
Niklas Malmfors
niklas.malmfors@osterling-bygg.se 
0225-655 916

Ansökan och CV skickas till Niklas Malmfors, dock senast 2020-04-15.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss försäljare!

Image