Välkommna till oss på österling bygg
Med kunden i fokus

Bild på Österling Byggs Fritidshus A

Alphyddan

Två bostäder i en huskropp. 84,5 m² respektive 49 m²

Beskrivning

Alphyddan består av två stycken bostäder. En större om 84,5 m² samt en mindre om 49 m². Välplanerade och fyllda av alla funktioner som Österling bygg lärt sig uppskattas genom åren med utveckling av bostäder i fjällmiljö. Perfekt för köparen som vill hyra ut en del och ha en för sig själv. Eller ha som en extra lägenhet när hela familjen och bekantskapskretsen vill komma på besök.

Planritning

Planritning för Fritidshus A

Pris / Driftkostnad

Pris
Kontakta oss för offert.

Bild på Österling Byggs Fritidshus A
Bild på Österling Byggs Fritidshus As entré
Bild på Österling Byggs Fritidshus As baksida
  • Uppställning av olika material i inredningspaketet Lugn

    Aktuellt / Nyheter

    Österling Bygg

    Lugn

    Denna inredningsstil skapar en fridfull oas att komma in till efter en dag i naturen. Den stående träpanelen är laserade med en varm beige kulör och köket går i en matchande ton med en bänkskiva i trä. Golvet är ett ljust plankgolv och harmoniserar fint med de övriga kulörerna. Som kontrast har fönster och detaljer som kranar och handtag en svart matt ton.
  • Uppställning av olika material i inredningspaketet Varm

    Aktuellt / Nyheter

    Österling Bygg

    Varm

    Här ligger fokus istället på att få till en ombonad känsla. Den stående träpanelen är laserade med en varm grå kulör som bryts av med de ljusa luckorna i köket och en varmgrå bänksiva. Golvet är ett ljust plankgolv som kontrasterar mot de mörkare väggarna. Här sitter man gärna framför brasan och dricker en kopp varm choklad med snön som singlar ner tran för de stora fönsterpartierna.
  • Uppställning av olika material i inredningspaketet Harmoni

    Aktuellt / Nyheter

    Österling Bygg

    Harmoni

    Med ljus träpanelen blir det mörkare köket ett blickfång och hemmets hjärta där man gärna umgås och lagar mat. Golvet är ett tåligt plankgolv som även det går i en mörkare kulör. Den ljusa bänkskivan lättar upp intrycket och matchar samtidigt väggarna. Helhets intrycket är som om naturens egen palett flyttat in.
Bild på Österling Byggs Fritidshus As kök
Bild på Österling Byggs Fritidshus As badrum
Bild på Österling Byggs Fritidshus As allrum
  • Närbild på en penna på en ritning

    Aktuellt / Nyheter

    Österling Bygg

    Planering och design

    Planering och design Drömmer du om ett eget fritidshus så har du kommit till rätt plats. Vi på Österling Bygg erbjuder flera olika lösningar och har dessutom alternativ med uthyrningsbar del av hus för extra flexibilitet för dig och dina nära och kära. Välj någon av våra hustyper här på sidan och ta hjälp av någon av våra färdiga materialkoncept för de invändiga materialvalen eller välj dem helt själv.
  • Bild på målare som penslar en träbit

    Aktuellt / Nyheter

    Österling Bygg

    Byggprocessen

    Kanske har du en tomt redan eller vill köpa en i någon av våra nya områden vi har till försäljning. Vi hjälper dig oavsett. Bygglovsprocessen är en avgörande faktor som varierar beroende på byggnadens storlek och kommunala regler. Vi kommer med vår lokala förankring hjälpa dig med kunniga lokala entreprenörer och hantverkare med allt från bygglov till nyckeln i din hand.
  • Bild på ett av Österling Byggs fritidshus allrum

    Aktuellt / Nyheter

    Österling Bygg

    Leverans och färdigställande

    När fritidshuset är färdigbyggt genomförs en slutlig inspektion tillsammans med dig för att säkerställa att allt är enligt överenskommelse och att du är nöjd med resultatet. Överlämning av nyckelfärdigt hus sker när allt är godkänt och betalt. Ditt fritidshus är nu redo att användas och njutas av!

Kontakt
Fritidshus

Kontakta oss på Österling Bygg via formuläret, eller ring oss direkt, så hjälper vi dig med dina husdrömmar.

Profilbild för Per Wallstedt

Per Wallstedt

VD / Arbetschef 0225-655 916