Arbetschef till Österling Bygg

Österling Bygg ABNyheter

Image
Österling Bygg fortsätter att växa - nu söker vi en Arbetschef som tillsammans med engagerade kollegor skall fortsätta att driva och utveckla vårt företag. Välkommen till en ansvarsfull organisation med hög lojalitet och tydliga värderingar.
 
Arbetsuppgifter
Rollen som Arbetschef är en ansvarsfull och spännande roll med ansvar för byggprojekts försäljning, planering och genomförande. Huvudsaklig del är säkerställande av att projekten följer bestämda tids-, kvalitets-, intäkts- och kostnadsramar men även daglig kundkontakt och uppbyggande av relationer. Som Arbetschef driver och utvecklar du också ditt eget team för att ni tillsammans skall genomföra ett så lyckat projekt som möjligt. Det innebär ansvar för t.ex. rekrytering, medarbetarsamtal, bemanningsplanering, uppföljning m.m. Du ingår i företagets ledningsgrupp och kommer således vara högst aktiv i vår framtida utveckling.  
 
Kompetenser och Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har en akademisk utbildning samt mångårig arbetslivserfarenhet från byggbranschen i ledande position alternativt har motsvarande erfarenhet från arbetslivet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du som söker har god dator- och IT vana samt minst grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik. Tidigare erfarenhet av ekonomi är en merit.