Österling Bygg bygger åt Lillskär AB

Österling Bygg ABNyheter, Pressmeddelanden, projekt

Österling Bygg AB har skrivit entreprenadkontrakt med Lillskär AB avseende nyproduktion av bostäder i Hudiksvall, Hälsingland.

– Vi är tacksamma att få förtroendet för att producera detta åt Lillskär. Jag är glad för att vi tillsammans har tagit fram en bra produkt samtidigt som vi också ser ett långsiktigt samarbete, säger Niklas Malmfors, VD Österling Bygg AB.

Uppdraget är en delad entreprenad i nära samarbete med Harmet Constructions där 35st lägenheter i bostadsrättsform och en lokal skall byggas. Detta i ett mycket attraktivt läge, både centralt och nära hamnen i Hudiksvall.

- Vi har jobbat målinriktat för att få igång BRF Sundskanalen på Kattvikskajen i Hudiksvall. Här tillgodoser vi attraktiva bostäder i olika storlekar där vi också tagit mycket inspiration från den gamla byggnadstraditionen som finns i staden, säger Tore Berglund, VD Lillskär AB.


Österling Bygg startar sin produktion i mars där parterna även planlägger start av etapp 2 inom sex månader. Det innebär att totalt 68 lägenheter skall produceras. Etapp 1 beräknas vara klart i november 2022.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Niklas Malmfors, VD Österling Bygg AB
niklas.malmfors@osterling-bygg.se
073-339 71 01

Om Österling Bygg AB
Österling Bygg är ett stabilt och traditionellt byggföretag sedan etableringen 1993. Idag har företaget över 120 medarbetare med kontor i Hedemora, Sälen och Norberg. Verksamhetsområdet är centrerat i Mellansverige.

Image

Illustration: Metod Arkitekter - Vy från öster

Image

Illustration: Metod Arkitekter - Vy från nordöst