Österling Bygg söker Platschefer

Österling Bygg ABNyheter

Österling Bygg fortsätter att växa - nu söker vi platschefer inom entreprenad som tillsammans med engageradekollegor skall fortsätta att driva och utveckla vårt företag.

Vi har huvudkontor i Hedemora och bedriver främst projekt i Dalarna samt Mälardalsregionen. Välkommen till en ansvarsfull organisation med hög lojalitet och tydliga värderingar.

Arbetsuppgifter
Rollen som platschef är en ansvarsfull och spännande roll med ansvar för byggprojektets planering, produktionsstyrning och ekonomi. Som platschef leder du bygget på arbetsplatsen och tar ansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Huvudsaklig del är upprättande och uppföljning av produktionstidplaner samt att aktivt stödja alla lagmedlemmar i deras moment inom projektet. Rollen inrymmer även kvalitets, miljö- och arbetsmiljöarbete samt ansvar för samordning av personalen. Som platschef har du arbetsmiljö- och samordningsansvar (BAS-U) och jobbar tätt tillsammans med arbetschefen och entreprenadingenjören i projektet.

Kompetenser och kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har en byggteknisk ingenjörsutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet från att självständigt ansvara för hela byggprojekt eller har en längre erfarenhet i rollen som platschef sedan tidigare.
Du har god datorvana samt grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik. Tidigare erfarenhet av ekonomi är meriterande då ekonomiska avstämningar och arbete med ekonomistyrning är en stor del av vardagen i projekten.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som platschef hos Österling Bygg vill vi att du som söker är en nyfiken och prestigelös person. Du har en vilja att utveckla såväl dig själv såsom andra samt värdesätter arbetsmiljö och kamratskap högt. Du är strukturerad och ansvarsfull och vill alltid leverera ett arbete med hög kvalitet. Vi söker en person med en positiv och ödmjuk inställning som jobbar aktivt med vår företagskultur och Österling-anda.

Vi erbjuder
På Österling Bygg erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, god gemenskap och en stark vilja att leverera. Detta är en bidragande orsak till att vi har nöjda och stolta medarbetare. På vår arbetsplats kommer du att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ansökan och CV skickas till christine.janson@osterling-bygg.se

Vid frågor kontakta Christine Janson, HR-ansvarig 073-046 76 54

Sista ansökningsdag 2021-06-07

Varmt välkommen med din ansökan!