Österling Bygg fortsätter bygga i fjällen

Österling Bygg ABNyheter, Pressmeddelanden, projekt

Österling Bygg AB startar nu ytterligare en etapp i Kläppen, Sälen. 24st bostadsrätter i bästa läge uppförs där ordervärdet uppgår till 50 MSEK.

Genom egen projektutveckling skall Österling Bygg uppföra 24st bostadsrätter i området Gullbrändan som tillhör skidanläggningen Kläppen Ski Resort. Lägenheterna präglas av stora öppna ytor där man från kök och vardagsrum har en utsikt över anläggningen och direkt närhet till skidåkning, restauranger och vacker natur.

–  Marknaden är idag onekligen god för den här typen av fritids- & fjällboende. Samtidigt har vi ett starkt varumärke och en bra produkt som gör att vi på så kort tid kan starta även denna etapp, säger Niklas Malmfors, VD Österling Bygg AB

Österling Bygg startar sin produktion i oktober 2021 och lägenhetsköparna beräknas flytta in i slutet av oktober 2022. Idag har Österling producerat närmare 350 lägenheter i Sälenfjällen och är en av de största byggarna i området.

Området Gullbrändan i Kläppen fortsätter att växa såsom hela Kläppen Ski Resort. Idag är det en av Sveriges mest populära skidanläggningar som fortsatt investerar för att vara ett självklart val hos dem som älskar skidåkning. Kläppen Snowpark är idag också ett centrum för skidsportsförbundet i och med sin satsning på snowboard och freeski.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Niklas Malmfors, VD Österling Bygg AB
niklas.malmfors@osterling-bygg.se
073-339 71 01

Om Österling Bygg AB
Österling Bygg är ett stabilt och traditionellt byggföretag sedan etableringen 1993. Idag har företaget över 100 medarbetare med kontor i Hedemora, Sälen och Norberg. Verksamhetsområdet är centrerat i Mellansverige.

Image

Illustration: Översiktsbild, Gullbrändan 5

Image
Image