Österling Bygg i samarbetsavtal med Bonava

Österling Bygg ABNyheter, projekt

Vi har skrivit avtal med Bonava om möjligt bostadsprojekt i Årsta, Uppsala

Här ska drygt 200 hyreslägenheter projekteras i samverkan mellan partnerna. Hem som inbjuder till en hållbar livsstil och bidrar till en stark gemenskap mellan de boende i kvarteret. Med fokus på kostnadsstyrning och medvetna beslut i processen skall arbetet leda till genomförande enligt totalentreprenad.

  • Jag är glad och tacksam över att vi har fått till detta avtal med Bonava. Vi har säkerställt ett mycket kompetent team som skall ta fram denna bostadsprodukt med fokus på effektivitet och kvalitet, säger Niklas Malmfors, VD Österling Bygg AB

Planeringen startar redan innan semestern och beräknas vara klar under november 2021. Här ska Österling Bygg tillsammans med partners såsom Bjerking, Bravida och White projektera utifrån beställarens krav och förväntningar. Produktionsstart är sedan planerad till första kvartalet 2022.

Om Österling Bygg AB

Österling Bygg är ett stabilt och traditionellt byggföretag sedan etableringen 1993. Idag har företaget över 100 medarbetare med kontor i Hedemora, Sälen och Norberg. Verksamhetsområdet är centrerat i Mellansverige.

Image