Österling Bygg startar projektet Granfjällspisten

Österling Bygg ABNyheter, Pressmeddelanden

Österling Bygg AB har nu byggstartat fjällprojektet Granfjällspisten om 28 stycken lägenheter i Stöten, Sälen. Ordervärdet uppgår till 41 MSEK

– Fantastiskt roligt att vi nu fått startbesked på detta projekt. Vi fortsätter att vara en av Sälenfjällens absolut största byggare vilket vi är glada och tacksamma över, säger Niklas Malmfors, VD för Österling Bygg AB.

Projektet byggs i samverkan mellan parterna Best Förvaltning AB, Kopparloftet AB samt Österling Bygg AB. Dessa tre parter slutförde senast projektet Mountain Village under vintern 2020 och har gemensamt en gedigen kompetens om byggnation i fjällvärlden.

Österling Bygg startar sin produktion redan i augusti med 28st bostadsrätter med direkt närhet till skidåkning och vacker natur. Stöten fortsätter sin utveckling och blev bland annat utsedd till Årets skidanläggning 2019. Idag är det en komplett skidanläggning där fokus fortsatt är på Sälens bästa skidåkning.

Projektet beräknas vara klart i juni 2021.

Om Österling Bygg AB.
Företaget arbetar med traditionellt byggande, byggentreprenader, byggservice och har funnits sedan 1993. Idag är företaget närmare 100 medarbetare och verksamt i hela Mellansverige samt har kontor i Hedemora, Sälen och Norberg.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Niklas Malmfors, VD Österling Bygg AB
niklas.malmfors@osterling-bygg.se
073-339 71 01

Image

Illustration med vy  över Granfjällspisten

Image

Illustration över Stöten