Österling rekryterar Affärsutvecklare och HR/KMA ansvarig

Österling Bygg ABNyheter, Personal, Pressmeddelanden

Österling Bygg AB har anställt Johan Bergström som Affärsutvecklare samt Christine Janson som HR/KMA ansvarig. Båda rollerna är nya inom företaget och en strategisk satsning mot fortsatt tillväxt.

– Jag är tacksam att dessa två kompetenta personer har valt att komma till oss för att fortsätta driva utveckling inom företaget. Vi tar hela tiden kliv mot framtiden där dessa nya roller är nyckelfunktioner, säger Niklas Malmfors, VD för Österling Bygg AB.

Johan Bergström som startar 1:a mars har mångårig erfarenhet inom affärsutveckling och kommer strategiskt att arbeta med företagets befintliga och nya kunder för att säkerställa orderingång över tid.

– Det ska bli spännande att få vara med på Österlings fortsatta resa. Min förväntning är att få bidra till ökade marknadsandelar men även till nöjdare kunder över tid, säger Johan Bergström.

Christine Janson startar sin anställning 6:e april och kommer senast från Viqma System AB som Seniorkonsult. Under den tiden har hon bland annat arbetat med Österling Bygg och känner företaget väl. Med sin breda bakgrund inom kvalitetsarbete, personalfrågor och ekonomi kommer hon vara en viktig resurs inom sitt nya ansvarsområde.

– Jag är glad över att få vara en del av laget som jag lärt känna under de senaste åren. I och med att det också är en ny roll blir det både lärorikt och givande att få sätta ett avtryck för framtiden, säger Christine Janson.

Båda rollerna komma att ingå i företagets ledningsgrupp.

Om Österling Bygg AB.
Företaget arbetar med traditionellt byggande, byggentreprenader, byggservice och har funnits sedan 1993. Idag är företaget närmare 100 medarbetare och verksamt i hela Mellansverige samt har kontor i Hedemora, Sälen och Norberg.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Niklas Malmfors, VD Österling Bygg AB
niklas.malmfors@osterling-bygg.se
073-339 71 01

Image