Österling startar Granfjällspisten etapp 2

Österling Bygg ABNyheter, Pressmeddelanden

Österling Bygg AB startar nu fjällprojektet Granfjällspisten etapp 2 i Stöten, Sälen. Ordervärdet uppgår till 50 MSEK

– På enormt kort tid har försäljningen på detta projekt blivit genomförd och det gläder mig att marknaden är så pass positiv trots pågående pandemi. Det påvisar onekligen det fortsatta behovet av nya fritidshus samt att vi också har en mycket bra produkt, säger Niklas Malmfors, VD för Österling Bygg AB.

Projektet byggs i samverkan mellan parterna Best Förvaltning AB, Kopparloftet AB samt Österling Bygg AB. Dessa tre parter slutförde senast projektet Mountain Village under vintern 2020 och har gemensamt en gedigen kompetens om byggnation i fjällvärlden.

Österling Bygg startar sin produktion preliminärt i april med 32st bostadsrätter med direkt närhet till skidåkning och vacker natur. Stöten fortsätter sin utveckling och blev bland annat utsedd till Årets skidanläggning 2019. Idag är det en komplett skidanläggning där fokus fortsatt är på Sälens bästa skidåkning.

Projektet beräknas vara klart i januari 2022.

Om Österling Bygg AB.
Företaget arbetar med traditionellt byggande, byggentreprenader, byggservice och har funnits sedan 1993. Idag är företaget närmare 100 medarbetare och verksamt i hela Mellansverige samt har kontor i Hedemora, Sälen och Norberg.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Niklas Malmfors, VD Österling Bygg AB
niklas.malmfors@osterling-bygg.se
073-339 71 01

Image
Image