Österling startar Gullbrändan etapp 4

Österling Bygg ABNyheter, Pressmeddelanden, projekt

Österling Bygg AB startar nu fjällprojektet Gullbrändan etapp 4 i Kläppen, Sälen. Ordervärdet uppgår till 50 MSEK.

– Återigen har vi på kort tid lyckats med försäljningen av dessa lägenheter och det gläder mig att marknaden är fortsatt positiv trots pågående pandemi. Även roligt att få fortsätta vara med i utvecklingen av Kläppen Ski Resort, säger Niklas Malmfors, VD för Österling Bygg AB.

Österling Bygg startar sin produktion preliminärt i april med 24st bostadsrätter med direkt närhet till skidåkning, restauranger och vacker natur. Lägenheterna präglas av stora öppna ytor där man från kök och vardagsrum har en direkt utsikt över Kläppens anläggning och den vackra dalgången. Kläppen Ski Resort fortsätter sin positiva utveckling och är idag en av Sveriges mest uppskattade skidanläggningar där fokus ligger på skidåkning för hela familjen. Kläppen Snowpark är idag också ett centrum för skidsportsförbundet i och med sin satsning på snowboard och freeski.

Projektet beräknas vara klart i februari 2022.

Om Österling Bygg AB.
Företaget arbetar med traditionellt byggande, byggentreprenader, byggservice och har funnits sedan 1993. Idag är företaget närmare 100 medarbetare och verksamt i hela Mellansverige samt har kontor i Hedemora, Sälen och Norberg.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Niklas Malmfors, VD Österling Bygg AB
niklas.malmfors@osterling-bygg.se
073-339 71 01

Image
Perspektiv över Gullbrändan 4
Image
Image
Image
Image