Tung rekrytering för Österling Bygg

Österling Bygg ABNyheter, Personal, Pressmeddelanden

Österling Bygg stärker sin organisation med ny Arbetschef. Rickard Dahlin kliver in som ansvarig för en av företagets entreprenadgrupper.

- Vi är idag ett välorganiserat företag tack vare vår struktur. Men med den kompetens Rickard besitter kommer han att bidra till att driva företagets utveckling framåt, säger Niklas Malmfors, VD Österling Bygg AB.

Funktionen som Arbetschef är en nyckelposition där ledarskap och strategiskt affärstänk är viktiga egenskaper, något som Rickard Dahlin tydligt påvisar. Han kliver in i företaget i början på september 2021 och ska med sin erfarenhet, strategiskt och operativt leda en av företagets entreprenadgrupper.

- Österling Bygg har som arbetsgivare alltid varit intressant för mig. Nu var tajmingen rätt och det känns spännande att få vara en del av Österlings fortsatta utveckling, säger Rickard Dahlin.

Rollen kommer att ingå i företagets ledningsgrupp. Med Rickard Dahlin ombord har Österling Bygg nu 118 anställda och har växt med närmare 30 medarbetare senaste fyra månaderna. 

Om Österling Bygg AB
Österling Bygg är ett stabilt och traditionellt byggföretag sedan etableringen 1993. Idag har företaget över 115 medarbetare med kontor i Hedemora, Sälen och Norberg. Verksamhetsområdet är centrerat i Mellansverige.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Niklas Malmfors, VD Österling Bygg AB
niklas.malmfors@osterling-bygg.se
073-339 71 01

Image

Rickard Dahlin, nyrekryterad arbetschef Österling Bygg AB